Koppelingen rechtse draad

Akzo koppelingen met rechtse draad

Akzo(KNZ) koppelingen worden gebruikt voor het verladen van vloeibare chemicaliën, zoals natriumchloride, chloor, natronloog, zoutzuur, natriumhypochloriet, ijzerchloride en andere waterbehandelingschemicaliën.

Gebaseerd op jarenlange logistieke ervaring heeft Akzo Nobel deze speciale vulkoppeling ontwikkeld en gestandaardiseerd. Deze veilige, betrouwbare en eenvoudig bedienbare vloeistofdichte schroefkoppeling is algemeen bekent als de ‘Akzo-koppeling’. Innocol produceert deze koppelingen inmiddels al 20 jaar, en heeft het aantal varianten uitgebreid naar meer dan 100. Wij hebben overgangsstukken van Akzo naar alle gangbare koppelsystemen.

De Akzo koppeling is leverbaar in twee uitvoeringen, namelijk DN50 en DN80. De DN50 Akzo koppeling is voorzien van een M88x8 schroefdraad, rechtsdraaiend. De DN80 Akzo koppeling is voorzien van een M110x8 schroefdraad, rechtsdraaiend. Beide Akzo koppelingen zijn gemaakt van corrosiebestendig zwart polyethyleen (HDPE) en daarmee uitermate geschikt voor het laden en lossen van anorganische zuren, basen en zoutoplossingen, zoals hiervoor al genoemd.

De Akzo koppelingen worden bij Innocol geproduceerd volgens een bepaald procedé waardoor de koppelingen veel minder last hebben van temperatuurswisselingen en daardoor altijd perfect zullen passen.